KONYA / HADİM - Merkez Ortaokulu

6. sınıflarla iftar programı düzenledik.

Mrt

Her ay düzenli olarak düzenlemiş olduğumuz kitap okuma yarışmasında sınıfında ilk üçe giren öğrencilere ödülleri idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından takdim edilmiştir.

Mrt

Okulumuzda yoğun bir tempoyla çalışan öğretmenlerimize yönelik düzenlediğimiz Alanya gezisiyle öğretmenlerimizin kaynaşmasını , moral ve motivasyonlarının artmasını amaçladığımız bu gezimize katılan tüm öğetmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yangın konulu eğitim verilmiş olup öğrenciler bilinçlendirildi. Konya İtfaiyesinde görevli personeller  tarafından hazırlanan tiyatro gösterisiyle öğrenciler hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Ara

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında uygulanan Çocuk Meclisi üyelerine,   Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 03 Aralık 2023 Pazar günü İstanbul’a gezi düzenlenmiştir. Öğrencillerimize rehberlik yapan Adile Gizem KARA ve Tuğçe DEMİR öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.